BUS OUTDOOR ADVERTISING

BUS OUTDOOR ADVERTISING

BUS OUTDOOR
OGLAŠAVANJE

Vozila gradskog prevoza su impresivan medij za oglašavanje. Njihova veličina i mobilnost, stvaraju mogućnost zadobijanja pažnje potencijalnih kupaca više puta u toku dana, što stvara stalan uticaj na potrošače. BUS Outdoor Advertising je odlična investicija koja nudi mnoge prednosti i daje sjajne rezultate. Povećajte svijest o Vašem brendu i dosegnite šire tržište.

KOMPLETNO BRENDIRANJE ILI BUS WRAP

Podrazumijeva prekrivanje cijelog eksterijera vozila na kojoj se nalazi vaša marketinška poruka, te se na taj način stvara uočljiv, pokretan reklamni medij. Najefektivniji način kojim se prekriva prednji dio vozila, pozadina i bočne stranea Vaš dizajn je postavljen i preko prozora.

50% PREKRIVANJA EKSTERIJERA

U zavisnosti od toga na koji način želite da predstavite svoju marketinšku poruku, možete se odlučiti i za ovu vrstu usluge koju možemo korigovati po Vašim zahtijevima. Svakako, da ovakav vid prezentacije vašeg brenda, usluge ili proizvoda neće ostati nezapažen u gradskoj sredini u bilo koje vrijeme dana.

REFLEKTUJUĆA FOLIJA

Interesantno vizualno rješenje jeste reflektujuća folija za isticanje bitnih informacija (logo,slogan,cijena..). Na taj način vaš brend, proizvod ili usluga su vidljivi i u večernjim satima. Ukoliko želite da naglasite neku određenu ponudu, akciju, onda se u takvim slučajevima naročito predlaže ovakva vrsta usluge. Dizajn je, naravno, vidljiv i tokom dana ali u kasnijim satima dolazi do većeg izražaja.